TV-podd från Tornedalen. Tre grupper träffas och pratar om ämnen som fyller deras huvuden. Foto: SVT

Tittarsuccén är tillbaka

Efter tittarsuccén förra året kommer nu en fortsättning av Poddilainen, en tv-podd från Tornedalen där unga vuxna får prata till punkt.

Innehållet spelas in i ett höstigt Tornedalen där vi får ta del av innehållsrika samtal om livet som det är, utan filter.

Vi får också följa med
 ut på en raggarsväng i ”valpen”, i blåbärsskogen och till en smarrig bakdag, enligt ett pressutskick.
- Det var hemskt att bli filmad förra året. Det var hemskt att se sig själv i rutan. Och ändå vill jag vara med i år igen. Men jag blev helt chockad, folk i hela Sverige verkar ha sett förra säsongen, så det är ju kul, skrattar Hanna Huppunen.

- Poddilainen är en fantastiskt rolig och intensiv produktion. Efter förra årets succé funderade vi på hur vi kunde fortsätta att vidareutveckla serien, och då kom en tittarkommentar in, ”tänk om det fanns program likt detta även med äldre personer”, säger säger producent Ida Brännström som producerat detta tillsammans med Paulina Martikainen.

Sagt och gjort.
-
Mammagruppen fick förstärkning till denna säsong, även mamma/mormor Tarja Mattila är med i år. Så det blir verkligen en produktion som vi tror lockar alla åldrar.

Serien börjar sändas 3 november kl 18:30 i SVT2 och fyra veckor framåt. Alltid på SVT Play. 

 
MALIN A JUNKKA

 

Sidan uppdaterad 2019-10-18