Artiklar
Den romska flaggan.

Fred vill ha in era hälsningar!

Eftersom É Romani Glinda inte kan genomföra den internationella Romadagen 8 april som de brukar på grund av pandemin så efterlyser man digitala hälsningar.

- Vi kommer i stället att streama, livesända firandet med flagghissning på stadshusets (Stockholm) gård, därefter kommer ett pärlband med intressanta programpunkter under kvällen, säger Fred Taikon.

Han säger vidare:

- Då vi inte kan träffas fysiskt, vill vi träffa er digitalt, därför önskar vi att den som har möjlighet spelar in en liten hälsning på max 2 minuter till alla som följer oss. Vi kommer att spela upp dessa under kvällsprogrammets livesändning. Det kan vara en glädjeyttring över dagen, att man fikar med familjen eller varför inte bara en hälsning? Utöver det, svara gärna på frågan: Vad betyder den internationella Romadagen för dig. Glöm inte att ni presenterar er själva.

ERG behöver filmerna senast den 2 april så de hinner klippa ihop filmerna för att sen lägga upp dem på ERG:s Facebook och vår på hemsida.
- När den publiceras på Facebook kommer vi att tagga vilka som är med och du kommer att få en avisering via Facebook. När videon är publicerat är det fritt fram att dela klippet, säger Fred Taikon.

MALIN A JUNKKA

Sidan uppdaterad 2021-03-16