Artiklar

Isof lanserar ny webbplats

Den 7 juni lanserade Institutet för språk och folkminnen (Isof) sin nya webbplats isof.se. Den nya webben har nya färger och former och fungerar på ett nytt sätt.

Isof.se fungerar på ett nytt sätt och är proppfull med nytt och spännande innehåll om språk och kultur i Sverige.

Isof har en bred verksamhet med många olika expertområden. Vissa som besöker webben är enbart intresserade av att hitta information inom ett specifikt område medan många vill ta del av all information om språk och kultur i Sverige.

Därför har Isof byggt en webb som gör att du alltid kan se deras samlade verksamhet, men som också gör det enkelt för dig att snabbt filtrera informationen efter ett expertområden.
– Vår nya webb är informativ, spännande, oväntad och fullmatad. Den är också resultatet av en gemensam kraftansträngning på myndigheten, där i stort sett alla har varit med och bidragit med innehåll, idéer och synpunkter. Webbplatsen är nu mer tillgänglig, modern och aktuell och speglar vår verksamhet på ett bättre sätt än tidigare. Det är något jag är väldigt stolt över, säger Isofs generaldirektör Martin Sundin.

Den nya webben har ett pressrum där du som är journalist snabbt kan hitta våra presskontakter, pressbilder och pressmeddelanden: www.isof.se/press. Från den sidan hittar du också till mediabankdn där du kan ladda ner logotyp, pressfoton på medarbetare samt beskrivande texter om oss. 

MALIN A JUNKKA

Sidan uppdaterad 2021-06-08