Kalendarium - Evenemang

2022-06-08

Nätverksträff - Minoritetsfrågor 

Stockholm
Se nedan

Nätverksträff - Minoritetsfrågor i kommuner och regioner


Välkommen till en heldag med erfarenhetsutbyte, nätverkande och aktuell information kring nationella minoritetsfrågor. Dagen vänder sig till dig som är samordnare eller ansvarig för minoritetsfrågor i en kommun eller region, som ingår i förvaltningsområdena för finska, meänkieli och samiska, eller ingår i nätverket för romsk inkludering. Fokus för dagen är erfarenhetsutbyte, nätverkande och aktuell information.

Mötet äger rum den 8 juni kl. 10-16:30 och startar med fika och registrering kl. 09:30 på Ersta konferens, Fjällgatan 1, på Södermalm i Stockholm.
 

Anmälan om allergi
Eventuella allergier behöver anmälas till veronica.labba@sametinget.se

Förberedelser
Alla deltagare kommer att ges möjlighet att bidra med egna idéer och frågeställningar utifrån dagens tema: Hur kan vi tillsammans bidra till ett framgångsrikt, långsiktigt och hållbart minoritetspolitiskt arbete?


Det finns en struktur och ledning som ser till att alla kommer till tals på lika villkor. Du som deltagare kan förbereda dig genom att ta med dina egna frågor och ett engagemang för att utforska dem tillsammans med andra deltagare.


Hör av er till oss om ni har några övriga frågor:

veronica.labba@sametinget.se
moa.nordin@lansstyrelsen.se


Välkomna!


Sametinget och Länsstyrelsen i Stockholm